Een consult duurt een uur, waarvoor ik de volgende tarieven hanteer:

  • Particulieren:                        85,00 euro
  • Studenten en minima:         50,00 euro 

Voor sessies in de avond (na 18:00) vraag ik een toeslag van 5 euro.

Het aantal sessies in het behandelingstraject is afhankelijk van de klacht, en van wat jij wilt. Over het algemeen kun je uitgaan van een kortdurend traject van tussen de 5 en 15 sessies.

zou je graag eerst een keer langs willen komen om kennis te maken, dan kan dat. Vraag dan om een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden counseling gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket (overige psychosociale therapie). De hoogte van de vergoeding per sessie en het maximale bedrag verschillen sterk per pakket. Verder veranderen de verzekeraars hun voorwaarden jaarlijks, het is dus een goed idee even contact op te nemen met je verzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), binnen de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk (VPMW) en de koepelorganisatie RBCZ .

Voor meer informatie kun je ook terecht bij de zorgwijzer.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op! (info@praktijkgoldentree.nl)

Mocht je een afspraak willen verplaatsen dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van de sessie aan mij door te geven. Bij het niet tijdig afzeggen van je afspraak ben ik gerechtigd de sessie toch in rekening te brengen.