Erwin Waarsing coach Rotterdam Golden Tree CoachingHallo, mijn naam is Erwin Waarsing.

Na een studie aan een technische universiteit kwam ik er al snel achter dat techniek niet bij mij pastte. Sindsdien is mijn leven een reis geweest, van techniek richting de mens. Of misschien wel van hoofd naar hart.

Mijn eerste stap was het verlaten van de techniek en te gaan werken in het biomedische onderzoek. Jaren heb ik gewerkt aan het Erasmus Medisch Centrum. Maar ook dat bleek uiteindelijk niet te zijn wat ik zocht. De volgende en laatste stap is het beginnen van een praktijk voor coaching en counseling. Om mijn vaardigheden te verdiepen heb ik de opleiding tot Integratieve Counselor gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik volg nog regelmatig bijscholing, intervisie en supervisie omdat ik het belangrijk vind mij te blijven ontwikkelen.

Een belangrijk onderdeel van mijn reis is het pad van boeddhistische meditatie waar ik sinds 2001 mee bezig ben. Door meditatie heb ik geleerd mijzelf te zien met een milde warme blik en mij te openen voor de magie van de wereld, en voor de magie van het intermenselijk contact. De laatste jaren ben ik ook actief als meditatieinstructeur waarbij ik mensen individueel en in groepen begeleid en geef ik cursussen en trainingen als boeddhistisch leraar binnen de traditie van Shambhala.

Je zou dus kunnen zeggen dat ik geworteld ben zowel in het wetenschappelijke denken als in een meer spirituele visie op het menszijn.

Alle paden die ik gegaan ben als mens en als professional komen voor mij samen in mijn werk als counselor. Ik ervaar dagelijks een diepe voldoening in het contact met de mensen die ik begeleid en het deelgenoot mogen zijn van de groei en verandering van mijn clienten.

Mijn stijl is warm en veilig, met veel rust en ruimte. Ik gebruik scherp inzicht en milde humor om je te begeleiden.